Search in the website:

Det var bättre förr

Det var bättre förr

Biography

Det var bättre förr är programmet där ni får följa oss, Johanna Sandgren och Nelly Björkqvist, och våra diskussioner om hur saker och ting har förändrats de senaste åren. Hur fungerade saker när vi var små och hur fungerar de nu? Var det verkligen bättre förr?

Podcasts

Avsnitt 6. Sändes 23 maj 2019

Terminens sista avsnitt, men här fäller vi (nästan) inga tårar! Vi sparar det bästa till sist och i avsnitt nummer sex får du hänga med när vi snackar om… SKOLAAA! Det bästa och det sämsta vi gjort i skolan, prestationsångest och skolavslutning passar väl bra som säsongsavslutning? 

Avsnitt 5. Sändes 9 maj 2019

Nu är det dags att snacka resor! Hur långt har vi rest från Malung och Åland egentligen? Vad var och vad är drömplatsen att åka till? Vad har vi råkat ut för på resande fot, och framför allt – vad har lyssnarna råkat ut för? 

Avsnitt 4. Sändes 25 april 2019

 I detta avsnitt får vi bland annat höra hur Johanna skaffade sin första pojkvän på förskolan och hur Nelly hoppas att hennes kärleksliv ter sig i framtiden. Vi får också höra om en lyssnares första breakup! 

Avsnitt 3. Sändes 11 april 2019

Pirater, prinsessor, steppdansare och kirurger….ja, i dagens avsnitt snackar vi jobb i allra högsta grad! Drömjobben från barnsben, den förra arbetsplatsen och pressen av den där frågan ”vad ska du bli när du blir stor?”. Och sen slänger vi in en och annan fiskmås också…

Avsnitt 2. Sändes 28 mars 2019

I avsnitt 2 får ni följa med i diskussionen om det sociala liv vi hade förr och hur det ser ut för oss personligen idag. Hur har det förändrats gällande festande, dejting och att hålla kontakten med folk?

Avsnitt 1. Sändes den 14 mars 2019

I det första avsnittet av Det var bättre förr diskuterar vi vuxenlivet. Vad hände första gången vi insåg att vuxna inte alltid har rätt? Första gången vi gjorde något bara vuxna får göra? Första gången vi insåg att vi själva faktiskt är vuxna(!)? Häng med!