Search in the website:

Gott snack

Gott snack

Biography

I Gott snack snackar Bianca och Sofia om allt från tinder, sex, fylla, kärlek och vänskap till ångest, brustna hjärtan, destruktivitet och svek. Skratta, förundras eller gråt tillsammans med oss, live varje onsdag mellan 21-22!

Podcasts

Avsnitt 9. Sändes 5 december 2018. 

I avsnitt nio av Gott snack avslöjar vi stora nyheter! Vi snackar dessutom om hur det gick för oss på Radio shores gala, samt veckans ämne – kroppen. Vad har vi för relation till våra kroppar och hur ska en perfekt kropp egentligen se ut? 

 

Avsnitt 8. Sändes 28 november 2018. 

Det åttonde avsnittet av Gott snack handlar om döden. Vad tror vi händer när vi dör? Är vi rädda för att dö? Låter det deppigt? Lugn, som vanligt har vi en massa roliga historier att berätta också! 

 

Avsnitt 7. Sändes 21 november 2018. 

I det sjunde avsnittet av Gott snack snackar vi om hur vi hanterat våra ex. Vad räknas egentligen som ett ex? Och instagrambilder på sina ex, ska man ha kvar eller ta bort dem? Sofia berättar dessutom om den förbannelse hon tror att hon drabbats av.

Avsnitt 6. Sändes 14 november 2018.

Avsnitt nummer sex av Gott snack handlar om just sex! Har du alltid undrat vad Bianca eller Sofia gillar att göra i sängkammaren? Vi snackar om våra bästa one night stands, favoritsexställningar och om hur våra föräldrar reagerat när vi kommit hem täckta av sexblåmärken.

Avsnitt 5. Sändes 7 november 2018.

I det femte avsnittet av Gott snack har vi en gäst med oss i studion! Vi snackar om distansförhållanden, hur det är att vara tillsammans med Sofia och så tar vi reda på vem som känner Bianca bäst – hennes pojkvän eller bästa kompis?

Avsnitt 4. Sändes 31 oktober 2018.

Avsnitt fyra av Gott snack är avsnittet vi helst inte vill prata om. Ja, vi har eventuellt druckit lite för mycket alkohol innan sändning. Eventuellt. Vi snackar om de aktuella problemen i våra liv. Sofia har kärleksbekymmer och Bianca har blivit konservativ.

 

Avsnitt 3. Sändes 24 oktober 2018.

Lingonvecka, sylt i tratten, tampongtango i rabatten, drottningsylt eller Maos lilla röda – kalla det vad du vill – det tredje avsnittet av Gott snack handlar om mens! Sofia sitter i ett mörkt rum med en kille när mensen knackar på för första gången och Bianca ställer nästan in en dejt på grund av menspanik. Dessutom – menssex – hur funkar det?

 

Avsnitt 2. Sändes 17 oktober 2018.

I det andra avsnittet av Gott snack snackar vi om våra sämsta gånger i olika sammanhang! Bianca träffar killar som bara pratar om matte och båtar och Sofia har gjort en analys avsitt liv. Dessutom inser vi att det är stora skillnader mellan hemmafesterna i Falun och Stockholm!

 

Avsnitt 1. Sändes 10 oktober 2018. 

Det allra första avsnittet av Gott snack tillägnar vi allt vi gjort för första gången! Vems första ligg fick hoppa ut genom fönstret? Vem ljög om sin ålder för sin första dejt? Vem har dejtat den andras kollega? Och framförallt – vems byxor sprack på klubben i fredags?