Search in the website:

Jag har det på tungan

Jag har det på tungan

Biography

Kan du musik? Då är det upp till bevis!
Samma Saga, samma Sofia men nya gäster i varje avsnitt. Så är du sugen på att skratta eller är du bara väldigt tävlingsinriktad? Då ska du hänga med oss varannan torsdag 19-20, ojämna veckor.

Vi hörs då!

Podcasts

Avsnitt 4- ’That’s the fucking truth’. Sändes 25 april 2019

I fjärde avsnittet är temat Nostalgi, och den här gången har vi Esmeralda och Fanny med oss i studion. Vad är nostalgi för Fanny? Blir Esme bannad från vidare medverkan? Kan det vara så att Saga har en chans att ta hem segern? Har Sofia koll på faktan?

Avsnitt 3-Antiklimax. Sändes 11 april 2019.

I tredje avsnittet är temat Film&TV-serier och den här gången gästas vi av Valle och Jasmin! Hinner Jasmin se klart GoT innan sista säsongen släpps? Kommer Sofia hitta sin crapbag? Kan Valle vänta på sin tur? Är Saga en Phoebe eller Monica?

Avsnitt 2-De tre vännerna och Sofia. Sändes 28 mars 2019

I vårt andra avsnitt är temat Melodifestivalen och vi har fått äran att gästas av Malin från Öland och Johan från Gullabo. Kommer den självutnämnde mello-experten Saga vinna? Kommer den faktiska mello-experten Malin visa henne vart skåpet står? Kommer vi någonsin sluta härma Johans uttal på ’bra’? Kommer Sofia återhämta sig från att ha gjort det här quizet?

Avsnitt 1-De två allmänbildade och Sofia. Sändes 14 mars 2019

I vårt första avsnitt är temat GIRL POWER och vi har fått äran att gästas av Malin från Dalarna och Isa från Skåne. Roligt avsnitt med många frågor…är det verkligen Saga som styr programmet? Kan Malin andas? Får Sofia prata till punkt? Kommer vår ordförande Isa ta hem vinsten? Tryck på play så får du reda på svaren!