Search in the website:

Musiksnacket

Musiksnacket

Biography

Musiksnacket är ett radioprogram med allt ifrån djupa ämnen till humoristiskt vardagssnack, varvat med musiken vi älskar. Sändes våren 2018.

Podcasts

Avsnitt 1.

I det allra första avsnittet av Musiksnacket får ni lära känna era eminenta programledare, Cornelia, Charlotte och Linnea. Presentation av programpunkter och såklart gött snack om det vi alla brinner för, nämligen musik.

 

Avsnitt 2.

I det andra avsnittet av Musiksnacket inleds programmet med hög energi tack vare Charlotte som druckit någon kaffekopp för mycket. En ny programpunkt presenteras samt premiärspelning av Musiksnackets helgrymma jinglar. Veckans tema är psykisk ohälsa, ett enormt ämne som är oerhört viktigt att prata mer om. Vi pratar dels om våra egna erfarenheter av ämnet och även småtips som kan underlätta ens vardag i tuffa tider.

 

Avsnitt 3.

Det är det tredje avsnittet och idag är det en aning flummig stämning i studion. Vad har Cornelia egentligen för konstig relation till barnkörer? Och vad för musik har vart på vår repeat denna vecka? Funktioner på spotify diskuteras och vi lär oss så mycket nytt kring teknik och dylikt. I veckans Oldie But Goldie väljer vi att lyfta Nina Simone, vi lyssnar på hennes musik samt pratar om hennes intressanta liv.

 

Avsnitt 4.

Fjärde avsnittet är på plats! Vi snackar glädjen när ens musiktips fastnar hos sina vänner, minnesvärda festminnen, Cornelia delar med sig av raggningstips och någon fick tummen upp av ingen mindre än Steve Angelo – vem kan det vara? Veckans tema är ”Den här låten får mig att dansa!”, så förbered er på ett avsnitt med skönt gung, bra vibes och…DANS.

 

Avsnitt 5.

I vårt femte avsnitt av Musiksnacket får vi gäster i studion! Niklas och Hanna berättar om deras diverse arbeten i musikbranschen och får även delta i veckans tema: filmmusik. Det blir snack om allt ifrån hur musik kan påverka en film till misslyckade biobesök och olika filmkaraktärer som en både kan känna igen sig i såsom leva sig in i efter filmens slut. Vilken film beskriver Niklas? Vad hette den där låten? Och varför blir Charlotte upprörd?

 

Avsnitt 6.

I det sista avsnittet av Musiksnacket snackar vi SEX! Vi hinner bränna av en hel del under vår dubbelsändning. Vi snackar förspel, sexleksaker, besatthet och vem av oss som har en grej för killar med keps. Självklart är musik en stor del av ämnet också. Vi diskuterar vilka låtar vi kopplar till sex och om musiken är en viktig del av sexakten.