Search in the website:

Ska vi slå vad?

Ska vi slå vad?

Biography

Vi gör precis vad det låter som att vi gör, slår vad om saker. Främst dumma saker. Exempelvis kan Gustaf äta ett kilo taco på en timme under livesändning? Svar: nej. I varje vecka har vi en ny utmaning och nya samtalsämnen. Hör Julia Paulsson, Daniel Strömbäck och Gustaf Hallin slå vad tisdagar ojämna veckor mellan 20-21.

Podcasts

Avsnitt 5. Sändes 4 december 2018.

Säsongsavslutning! Det femte och sista avsnittet går i lekens tema. Daniel agerar lekledare och alla tre tävlar i ett musik-quiz med sina egna favorit- och skämslåtar. Den råder delade meningar om man borde skämmas över Ace of Base eller inte. Tack för i år! / Julia, Daniel och Gustaf

 

Avsnitt 4. Sändes 20 november 2018.

I det fjärde avsnittet är det Daniels tur att bli utmanad. Julia och Gustaf har slagit vad om att han inte skulle klara av att äta 5 olika sorters starka chilifrukter. Hela avsnittet är en kamp mot halsbrännan och veckans expert i hetta kommer med värdefulla tips.

 

Avsnitt 3. Sändes 6 november 2018.

I avsnitt nummer tre slår Gustaf vad om att Julia inte kan klara hans blindtest. Det innebär bland annat att lukta på hemliga blandningar och smaka Gustafs paradrätt, pasta med dill. Den exklusiva doft- och smakexperten kommer med tips inför utmaningen och Daniel ställer underliga frågor om alpackaurin.

 

Avsnitt 2. Sändes 23 oktober 2018.

I avsnitt nummer två slogs det vad om vem som är bäst på att busringa. Daniel låtsades vara skatteverket, Julia sjukanmälde sig från fel jobb och Gustaf utnyttjade sina likheter med sin tvillingbror. Vinnaren utsågs av en busringnings-expert och en gammal lyckad busringning avslöjades.

 

Avsnitt 1. Sändes 9 oktober 2018.

I premiäravsnittet har gänget slagit vad om Gustaf “Hinken” Hallin klarar av att dricka ett kilo flytande äggvita på en timme, ett projekt som tar hela avsnittet. Förutom äggdrickande hörs också godbitarna från förra året när Gustaf utmanades med att äta ett kilo tacofärs. Lyssna för att höra om Gustaf klarar utmaningen.