Search in the website:

Skämskudden

Skämskudden

Biography

Här kommer du få lyssna på oss när vi diskuterar det som får oss att skämmas, allt från pinsamma historier till guilty pleasures. Ta med skämskudden och häng med oss varannan tisdag 18-19, ojämna veckor!

Podcasts

Avsnitt 4. Sändes 20 november 2018.

I fjärde avsnittet pratar vi om skämmiga trender vi följt genom åren men som vi aldrig skulle följa i dag. Vem minns inte foundationranden, uggsen och den röda jackan? Den här gången har vi inte bara en rolig nyhet, vi gästas även av musikchefen på Radio SHORE.

 

Avsnitt 3. Sändes 6 november 2018.

Har du gjort någonting dumt du ångrar? Lugn, du är inte ensam! I det här avsnittet delar vi med oss av skämmiga saker som vi gjort eller som hänt oss under skoltiden.

 

Avsnitt 2. Sändes 23 oktober 2018.

I det här avsnittet öppnar vi upp oss och erkänner det som vi så länge dolt djupt inom oss…nämligen låtar vi älskar men skäms för. Malin beskriver det väldigt väl: ”Låtar man inte lyssnar på med sina vänner men som man gärna rockar loss till själv hemma på flickrummet”

 

Avsnitt 1. Sändes 9 oktober 2018.

I det första avsnittet av Skämskudden är guilty pleasures i fokus. Vi pratar om bl.a Svenska Hollywoodfruar, pimple popping och ASMR.