Search in the website:

Team Members

Teknik

Alexander Ivanovski är vår teknikchef som flyttat upp till Kalmar från Malmö. När han inte studerar  journalistik och mediaproduktion sköter han om RadioShores teknik. Han är en stor fotbollsälskare och hänger mycket på Twitter. Har du några frågor om teknik eller behöver hjälp är du välkommen att vända dig till honom. teknikansvarig@radioshore.se!

Read More

Ordförande

Ronan är kalmariten som vägrade lämna staden. Istället för att sticka snabbare än kvickt efter studenten så gav han sig an Journalistik och medieproduktion här på LNU. Ja, han är en såndär 00:a (går inte de på förskolan?). Om han ska välja en podd så blir det med stor sannolikhet Skäringer och Mannheimer. På fritiden […]

Read More

Nyhetschef

Simon Karlsson är en av två nyhetschefer på Radio Shore. Han kommer ifrån Halmstad och studerar Journalistik och Medieproduktion. Du når honom på: nyhetschef@radioshore.se!

Read More

Nyhetschef

Sigrid kommer från metropolen Kristianstad och pluggar nu journalistik och medieproduktion. Det är hon som (tillsammans med Simon) ansvarar för allt inom nyhetsredaktionen. Hon lyssnar helst på P3 dokumentär, ljudböcker eller läkarpodden för att stilla sina hypokondriska nerver.  Det var när hon gick med i Shore som hon började älska att sända radio, och nu […]

Read More

Program & Tablå

Emma är dalkullan som tog sitt pick och pack för 1,5 år sedan för att sedan flytta genom halva landet för att till slut hamna i härliga Kalmar. Dalmålen kommer som allra bäst fram när hon är arg, men det händer så sällan så bästa chansen att höra den i all sin glans är när […]

Read More

Kassör

Elin Nilsson är kassör i Radio Shore. Han kommer från Kinna och studerar Journalistik och Medieproduktion. Du når henne på: ekonomi@radioshore.se!

Read More

Musikansvarig

Linda Oja är musikansvarig i Radio Shore. Han studerar Journalistik och Medieproduktion. Du når Linda Oja på: musikchef@radioshore.se!

Read More

Vice musikansvarig

Alice Sunnelius Aldén är vice musikansvarig i Radio Shore. Hon kommer ifrån Norrköping och studerar Journalistik och Medieproduktion. Du når henne på: musikchef@radioshore.se!

Read More

Marknad och PR

Josefine Högne! Mer information inom kort.

Read More