Search in the website:

Onsdag

Musikredaktionen lyfter

Musikredaktionen sänds av Radio Shores Musikredaktion som varje vecka uppmärksammar ett nytt ämne. Missa inte!

18:00

View more

TABU

JÄMNA VECKOR.

19:00

View more

Kalmars filmhörna

JÄMNA VECKOR. Ett program lett av två filmälskare vid namn Simon Lundvall och Sarah Lindén. Varannan onsdag med sin gäst diskuterar de allt mellan stumfilmen och moderna blockbusters. Lyssna om du också är en filmälskare eller söker efter ett bra tips på något att se. Fortsätt älska filmen!

20:00

View more

Veckans vin

OJÄMNA VECKOR. I Veckans Vin pratar två vinpartners-in-crime, Felicia och Emelie, om två nya viner i varje avsnitt och betygssätter dem enligt en betrodd olivskala. De tar alltid hänsyn till studentplånboken och köper ALDRIG en flaska vin som kostar mer än en Garbo. Vi får i varje avsnitt reda på en ny ”fun fact” om vin, samt kunskap om druvsorterna i vinet som testats. Ut över detta spills vinet om händelser som skett i livet, frågor ställs med oavsiktligt (?) fokus på sex och dessutom avslöjar Emelie och Felicia i varje avsnitt ett par av sina mörkaste hemligheter.

20:00

View more

Gott snack

I Gott snack snackar Bianca och Sofia om allt från tinder, sex, fylla, kärlek och vänskap till ångest, brustna hjärtan, destruktivitet och svek. Skratta, förundras eller gråt tillsammans med oss, live varje onsdag mellan 21-22! 

21:00

View more