Ett fördjupningsprogram med Radio SHOREs alldeles egna musikredaktion.

 

Hösten 2017.

Avsnitt 4. Sändes 25 oktober 2017.

 

Avsnitt 3. Sändes 18 oktober 2017.

 

Avsnitt 2. Sändes 11 oktober 2017.

 

Avsnitt 1. Sändes 4 oktober 2017.

Musikredaktionen Lyfter 90-talets största divor!

Höstens första ”Musikredaktionen Lyfter” handlar om ”the holy trinity of 90s divas” med Shores egna in-house divor Julia P och Lia.

 

Våren 2017.

Avsnitt 1. Sändes 8 februari 2017.

Musikredaktionen Lyfter allt vi missat!

Radio Shores högsta musikaliska instans (som idag består av Julia P, Ellen E, Sofie och Julia S) går igenom musik som släppts över julledigheten som vi bara MÅSTE prata om. Det blir Run the Jewels, Sampha, Horisont och mycket mer. Vi går dessutom igenom släppen vi ser fram emot 2017. Julia S har förberett en Topp 5 med sina bästa bröllopslåtar på svenska.

 

Avsnitt 2. Sändes 15 februari 2017.

Musikredaktionen Lyfter BRA MUSIK!

Ibland är det inte svårare än så. Våra nytillkomna musikredaktörer Yara, Naomi, Julia C och Sofie listar sina alldeles egna nya favoritlåtar. Det blir bland annat Sälen, KHOE och A Tribe Called Quest.

De bjuder på sina Topp 5 sexiga låtar och Musikchef Julia P gör ett snabbt gästspel och utmanar redaktionen på en omgång av Gissa Året.

 

Avsnitt 3. Sändes 22 februari 2017.

Musikredaktionen Lyfter Östasiatisk Musik!

Sofie, Amanda och Julia P har lite av en K-popsbonanza och grottar ner sig i det bästa det östasiatiska musikundret har att bjuda på just nu. Dessutom blir det en rafflande omgång av Gissa Året.

 

Avsnitt 4. Sändes 1 mars 2017.

Musikredaktionen Lyfter Electric Banana Band!

Ja, ni läste rätt! Denna vecka ägnar Julia S, Amanda och Julia P en hel timme åt barnmusikvirtuoserna som är Electric Banana Band. Gänget spekulerar vilt om hur bra Klasse Möllberg är på att joddla, om Janne Schaffer är Sveriges bästa gitarrist och Julia P bekänner sin kärlek till bröderna Rongedal.

Det blir också en omgång av What Låt is the Där? och Julia S sätter sig i Heta Stolen.

 

Avsnitt 5. Sändes 8 mars 2017.

Musikredaktionen Lyfter 8 mars!

Med anledning av Internationella Kvinnodagen lyfter Amanda, Ellen J och Julia P sin bästa kvinnokrafts-musik, pratar om kvinnor i musikhistorien och lackar ur på Rock n’ Roll Hall of Fame. Dessutom sätter sig musikchefen i Heta Stolen.

 

Avsnitt 6. Sändes 22 mars 2017.

Musikredaktionen Lyfter Emo!

På med eyelinern kamma fram luggen, ikväll lyfter vi Emo-musik! Julia P och Sofie tar ett rejält varv genom 2000-talets Emo-våg. Det blir definitivt My Chemical Romance, och eventuellt lite Dashboard Confessional och annat mums. Det blir också en Topp 5 med Julia Ps bästa The Ark-låtar.

 

Avsnitt 7. Sändes 29 mars 2017.

Musikredaktionen Lyfter Musikal!

Yara, Sofie och Julia P bjuder in musikalexperten Ebba till en hel timme med sina allra bästa musikallåtar. Stora känslor och bombastiska arrangemang utlovas! Ebba har förberett en musikalquiz som hon överraskar musikredaktionen med. Julia P ger tillbaka genom att utmana Ebba på Gissa året.

 

Avsnitt 8. Sändes 5 april 2017.

Musikredaktionen Lyfter MAWD och Klez!

Julia P och Yara får besök! Amerikanska artisterna MAWD och Klez tar en paus i sin Sverigeturné för att kliva in i radiostudion och spela underbar LIVEMUSIK för oss. Det blir också lite gott snack om turnélivet, Sam Cooke och ABBA. OBS på engelska.

 

Avsnitt 9. Sändes 12 april 2017.

 

Avsnitt 10. Sändes 19 april 2017.