Heta Listan v. 12

Vi på redaktionen får starka vårkänslor nu när det släppts så mycket bra nytt så vi lägger till en låt på heta listan denna vecka!

Förutom Kent och Ella Rammelt som överlägset tog sig vidare från förra veckan har vi sju nya låtar vi inte kan låta bli att ha med:

Veronica Maggio med Den första är alltid gratis, det låter som Maggio och det tycker vi är helt okej, lite likt förra veckans tema med dom artisterna som släpper nytt, att dom har sitt sound och det är tryggt! Bob Hund, också gamla rävar (hundar) som släppt nytt och vi älskar deras Brooklyn Salsa som får iallafall musikchefen att länga till Brooklyn som är relaterat till våren!

Gwen Stefani har även släppt nytt album och vi känner att det är dags att ta med Make Me Like You.

Tove Lo släppte Scars inte så nyligen men vi har ju inte haft plats för den så nu tar vi med den också bara för att det är påsk snart!

Veckans bubblare enligt musikredaktören denna vecka är det rockiga garageband som gäller;

Bottlecap med I Don’t Like You Anymore. Äntligen lite mer smutsiga disttoner med sirener och Nicke Andersson vibe på sången

Futile med Lust for Life – Vi vet inte vilka dom är men vi gillar det, poppiga melodier med lite garagesmutsig sång som drar oss tillbaka till sent 90tal!

och sist men inte minst Avantgardet från inget mindre än Nybro här i KALMAR. Skakar på tåget är en låt vi gillar, lite skev pop på svenska! Eller som dom själva kallar det, östkust progg. Hur som helst så gillar vi det här på Shore till skillnad från det finputsade!

 

Lyssna på Musikrådet på måndag klockan 18:00 när vi spelar hela heta listan och går igenom låt för låt!

Här kan du lyssna på Heta listan v. 12, du kan även följa ”heta listan 2016 för att lyssna på ALLA heta listan låtar!

Kommentera