Heta listan v.42

pale-honey-press-pic-real-thing-photo-by-pale-honey-2016-smallPale Honey är en av favoriterna på veckans Heta Listan. Foto: Pale Honey

Ny termin betyder ny musikredaktion och en herrans massa ny musik! Vecka 42 bjuder på bland annat på en hel del distade gitarrer och pungsparkar utdelade av Pale Honey, Deap Vally och The Growlers, det luktar grunge på musikredaktionen! Erik Lundin ger oss coola körarrangemang och hård samhällskritik, Pascal släpper första skivan på fem år, och låten ”1982” har fått blandad kritik av redaktionen. Londonbaserade Kate Tempest vidgar våra vyer rejält med spoken word till tunga beat. Joy ger oss som alltid lust att festa och att göra precis som vi vill, och The Naked and Famous skickar ut glädje och 80-talsvibbar.

Solklara Solange och återförenade Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray hänger med från förra veckan, men vem vet hur det ser ut när veckan är slut? Glöm inte att rösta på din favorit!
Sorry, there are no polls available at the moment.
På onsdag sänder vi Veckans Genre med Bob Dylan-tema, vad tycker vi egentligen om Nobelprisutnämningen? Lyssna 18-19 så får ni veta!

 

Kommentera