Heta Listan v.8 NYSTART!

Hallå! Nytt år, ny styrelse och en större musikredaktion.
Jag heter Lia Westerberg och är ny musikchef här på Radio Shore, det ska bli superkul att styra det här musikskeppet för redan nu har det ju kommit så mycket nytt och spännande!

En färsk heta listan finns nu uppe med massor av nysläpp och vi kör lite på gala temat denna vecka som Svart Bäbis med Adam Tensta, han är grammisnominerad för årets album, även Little Jinder som precis släppte sitt tredje studioalbum nu i Januari som även tog hem årets pop i årets P3 Guld, även hon är nominerad i årets grammis. Ligger med en ful feat Markus Krunegård är med på heta listan. Några andra P3 Guld vinnare och grammis nominerade är rock/punk bandet Dolores Haze med Crazy About Me, som tog hem årets rock på P3 Guld, framför Ghost, som istället tog hem en amerikansk grammy, inte illa pinkat för våra svenska spöken! Även dom uppträder och är nominerade i årets svenska grammis. Klas Åhlund som producerade Ghosts senaste platta med He Is, är ju medlem i Teddybears STHLM som nyligen släppte låten Best You Ever Had som vi har med. För att vara lite internationell har vi med Work med Rihanna, som också släppte nytt album nu i år.
Falcons med Amanda Bergman, albumet har redan listats av bl. a. SvD och DN som ett av årets viktigaste albumsläpp, grammisnominerad för årets kompositör. Sen har vi ju såklart David Bowie med mäktiga Lazarus från albumet Blackstar han släppte på hans 69:e födelsedag, två dagar innan han gick bort. Rest In Peace David Bowie, en av våra mest inflytelserika artister i detta århundrande!

När du är ledig, eller på jobbet
– kan du lyssna på #Heta Listan:

Kommentera