Heta Listan v.9

Thundercat_-_Drunk_artwork

Thundercats album ”Drunk” ger musikredaktionen sköna vibbar. 

 

Äntligen ny vecka! Här på Radio Shore botar vi måndagsångesten med rykande färsk musik som vanligt.

Malmöbandet Hater har släppt en ny låt, och indierocksavdelningen lyser av glädje. Är man istället sugen på lite grime har Stormzy släppt skiva, och vi väljer ut Mr Skeng som ett av guldkornen. Andra albumsläpp denna vecka är rockarna Satan Takes A Holiday och Thundercat (som musikrådet beskriver som någon sorts soul-Frank Zappa). Skrillex har släppt en remix av Working For It tillsammans med Rich Chigga som uppskattas mycket av redaktionen.

Norgehypen forsätter hägra på Radio Shore, vi älskar ARYs coola sound och 5 Fine FrøknerGabrielles nya låt är en värdig uppföljare till Skam-hiten.

Calvin Harris släpper ett samarbete med Frank Ocean och trots att vi kanske förväntar oss lite mer av Ocean går det inte att förneka att det är en hit. Dessutom har The Chainsmokers och Coldplay släppt låt tillsammans som låter som att den kommer spelas flitigt i sommar. Jireels låt Jettad gillar vi skarpt, och vi förväntar oss att denna unga förmåga kommer slå stort.

Lana Del Rey och Immunförsvaret hänger med oss från v.8 och nu kan ni såklart rösta på er favorit och se till att de hänger med in i vecka 10!
Sorry, there are no polls available at the moment.

 

Kommentera