Julia Lindström

Julia knep en plats i styrelsen

I helgen ägde det årliga stormötet för Studentradion i Sverige, SRS, rum på Söderport i Kalmar. Radio Shores egna Julia Lindström röstades in som ledamot i styrelsen.

Förutom föreläsningar, workshops och mingel med andra studentradiokanaler, röstades nya medlemmar till SRS-styrelsen fram. Där knep Julia Lindström, som sänder i programmet Helt Jävla Kaiko på Radio Shore, en plats som ledamot. Den första januari börjar hon sitt uppdrag på den nya posten och ska bland annat hjälpa till att se till så att föreningen ständigt utvecklas.

[quote_box_right]”Det bästa med SRS är att de ger studenter chansen att göra studentradio, för det är det bästa som finns”[/quote_box_right]

– Jag kommer sitta med i styrelsen och fatta beslut om hur organisationen ska jobba, vad man ska jobba med, hur man ska jobba och varför. Så hela tiden föra arbetet framåt för hela organisationen, säger Julia.

Julia Lindström var nominerad till posten sedan tidigare och fick sin plats genom ett personval där alla som medverkade på stormötet var med och röstade. Utav sju nominerade blev hon en av fyra nya styrelsemedlemmar.

– Det var såklart jättekul att det gick hela vägen. Det bästa med SRS är att de ger studenter chansen att göra studentradio, för det är det bästa som finns.

Kommentera