Heta listan v. 10

Nu är vi inne på tredje veckan och Little Jinder och Ghost håller sig stadigt kvar fortfarande, imponerande och roligt, kommer vi någonsin tröttna på dessa låtar? Sias nya singel Cheap Thrills håller sig kvar från förra veckan också. Så våra nya bubblare denna vecka är inga mindre än The Magnettes med Killers In A Ghost Town, bandet som kommer åka med som förband till Ida Gards – Womb Tour i Danmark.Killers in a Ghost Town är titeln och har många kopplingar till hembygden i Pajala. Texten är att växa upp i en mindre samhälle och allt som det för med sig. Sen har vi den svenska hip hopens mamma Cleo med Lika Bra feat Adam Tensta, tung låt tycker vi! Project Bongo, ett peppigt indierock band från Nederländerna som dök upp i musikreds inkorg, har släpp en singel ”Don’t Call me Up” som ger mig 80 tals synth vibbar med sommarfestivals pepp, typ Alphaville goes Bråvalla! Sen har vi Pale Honey med ”Tease”, rockduon från Göteborg som ger White Stripes vibbar med en släng av Iggy Pop gitarrer! Sen kan vi ju inte låta bli att ha med mäktiga Formation med Queen B, Beyonce! 

I musikrådet på Måndag kl 18:00 pratar vi musik i serier, oundvikligt ämne right? På Torsdag i veckans genre ska vi prata typiska 90tals R&B! In o lyssna live via våran hemsida och glöm inte att gå in och rösta vilken låt du vill ha kvar i Heta Listan!

Vi har även premiär för vårt nya program Veckans artist på torsdag direkt efter veckans genre. Veckans artist är inga mindre än Mando Diao och frågan är om dom kommer bena ut vilka Mando Diao ÄR…

här kan du lyssna på Heta Listan v.10 (Dessvärre är inte Formation med Beyonce med pga den inte finns på Spotify än):

 

Kommentera