Heta Listan v.11

Ella Rammelt
V.11 bubblare Ella Rammelt! FOTO: Pressbild

Nu när vi går mot ljusare tider och solen tittar fram oftare verkar vi kunna känna en liten doft av festival för att dom Nederländska festivalspop bubblarna Project Bongo med Dont Call Me Up tog sig vidare med stormsteg! Vi tackar Little Jinder och Ghost nu efter tre veckor på heta listan, vi tackar även Sia och ger plats för nya låtar och även Beyoncé som håller sig kvar med Formation.

I musikrådet på måndag ska vi prata om lite gamla artister och band som varit med i gemet ett tag och när dom släpper nytt! För vi har tre nya låtar på listan som rör detta ämne. Dom gamla rockrävarna Cheap Trick släpper nytt album i april och har släppt en ny singel No Direction Home, låter som Cheap Trick, tryggt och bra. Sen har vi Bonafide, med den skånska rockräven Snibb i spetsen som tillsammans med Ralf Gyllenhammar från Mustasch, gjort en cover på den gamla schlager dängan Michelangelo av Björn Skifs, MYCKET spännande. Så spännande att vi kommer ringa upp Mr. Snibb på måndag och få en intervju så får han förklara! och så klart ska vi prata om KENT, de gamla rävarna som släpper sitt sista album nu och gör en avskedsturné! Vi har även med deras nya låt Egoist!

Jag har också tagit med Ariana Grandes pyrfärska låt Dangerous Woman och Icona pops Someone Who Can Dance. 

Sen har vi två bubblare som vi fyndat, Ella Rammelt, 13-åringen som sjunger på pop på svenska, kanske får vi se henne ta över Veronica Maggio när hon går i pension hehe.. Hennes låt Doften Av Dig

Glöm inte att lyssna på heta listan i musikrådet på Måndag kl 18:00 här på radio shore!

Vårt nya program Veckans Artist sänder vi nu varannan onsdag kl 19-20 och nu i veckan är det Lady Gaga på agendan!

OI! På torsdag i veckans genre blir det BritPUNK! Du som gillar eller är nyfiken på Sex Pistols, The Clash och typisk punk från 70talet och framåt från England så gå in och lyssna torsdag klockan 19:00!

Glöm inte att gå in och rösta på DIN favorit som du vill ha kvar i heta listan!

Här kan du lyssna (Förutom Queen B som inte finns på Spotify)

Kommentera