Heta Listan v.17

Nu är Lia tillbaka och därmed lite mer distat till heta listan!

Vi har bland annat Massive Wagons, brittiska rockbandet som har släppt ett kritikerrosat album samt släppt singeln som så passande heter Tokyo. Vi spelar den och har dessutom fått äran att ringa upp dom under måndagen fast dom är på turné! Missa inte!

Indierockbandet Jack Moy & Glöden flirtar med Reggae i deras nysläppta singel Vacation, vi känner av semestern som närmar sig… Vi passar på att ta med lite punkiga toner och släpper fram Hurula med Ont Som Jag.

Heta listans poll förra veckan fick så många röster och det spelades flitigt i övriga programmen här på shore så tyvärr fick Adam Lambert och Laleh lämna oss efter några veckor och ge plats för Movits! Norlie & KKV samt Two Year Vacation som har tagit sig vidare. Vi på redaktionen tycker det är kul att så många går in och röstar!

Men vad mycket killar det blev, vi tar med Little Mix med singeln Hair som gästas av Sean Paul samt Flume som gästas av ingen mindre än Tove Lo på hiten Say It.

Missa inte att lyssna på Heta Listan i Musikrådet nu på måndag kl 18:00 med Josefi och Lia! Vi tar självklart upp PRINCE och vad han har betytt för oss, aktualiteter och självklart vad vi tycker om Heta listan!
P.s Glöm inte att rösta!

Här kan du lyssna på heta listan

Kommentera