Heta Listan v. 16

taken-by-pamela-littky-extralarge_1457910783226Systerduon Tegan and Sara utmanar med dansanta U-turn på veckans Heta Listan. Foto: Pressbild

Vi har fått extrem sommarabstinens i Musikredaktionen och dansar runt till vad vi tror kommer att bli sommarens hits. I tidig solsting har vi dessutom lagt till en extra låt på Heta Listan denna veckan.

Med oss från förra veckan har vi ännu en gång Adam Lambert & Laleh och Avantgardet som denna gången fått sällskap av förra veckans nykomling Zak Abel.

Norlie & KKV stod i somras för den andra mest spelade låten i Sverige. Nu är de tillbaka med nya singeln Din Idiot. Med lika stor potential som förra sommarens monsterhit känner vi att den är självklar för veckans Heta Listan. En sommardoftande låt är någonting som även våra norrländska favoriter i Movits! levererat i veckan. Dansant på norrländska blir det när Självantänd gör entré på Heta Listan.

Ett somrigt sound har även Love Will Come Back To You av Two Year Vacation som denna vecka bataljerar mot poppiga U-turn av den indiedoftande systerduon Tegan and Sara.

Sist ut presenterar vi Noonie Bao och hennes Reminds Me. Också får vi såklart inte glömma bort Erik Hassle som med sin If Your Man Only Knew vill hylla R&B-legenden Aaliyah.

På måndag klockan 18 kommer vi som vanligt att premiärspela veckans Heta Listan. Denna vecka sänds Musikrådet av Julia, Emelie och Sandra – det vill ni inte missa!

Och glöm såklart inte bort att rösta på veckans Heta Listan, så att just din favorit får vara med även nästa vecka!

 

 

Kommentera