Musikrådet Säsong 1

AVSNITT 3 – Vad är bra bilmusik? – september 2014
Mia, Carro och Eric premiärsänder för säsongen. Det bjuds på känslofyllda musikråd och du hör Ainaz och Martina intervjua indiepop bandet ALBERT. Programledartrion diskuterar vad som egentligen är bra musik att köra bil till, våra korrespondenter kikar in och Eric lägger en slutplädering som Mia och Carro inte var beredda på.
Kvällens sändare: Mia Martelleur, Eric Porali och Caroline Nilsson.

 

AVSNITT 2 – PERMIÄR MUSIKRÅDET – september 2014
Ut med det gamla och in med något nytt! Heta Listan byter namn till Musikrådet, bygger om den ”heta listan” till endast 8 låtar. I studion sitter fyra peppade medlemmar ur musikredaktionen, gamla och nya och berättar om det nya konceptet med musikrådet. Du hör det första inslaget från våra korrespondenter och John ställer de andra programledarna mot väggen i en outro-trävling!
Kvällens sändare: John Palm, Martina Larsson, August Jerner, Ainaz Forozin

 

AVSNITT 1 – Sista avsnittet som ”Heta Listan” – september 2014
Vi drar igång den första heta listan för säsongen med nya fräscha bubblare och säger hej till de nya medlemmarna i musikredaktionen, Ainaz och Marcus!  I detta avsnitt diskuteras vad sommaren hade att erbjuda i musikväg och det börjas spåna om hur Hultsfredsstudenternas festival ”Rookiefestivalen” kommer bjuda på. Det avslöjas också att musikredaktionen på Shore har fått egna korrespondenter, vilka de är och vart de befinner sig får ni veta i avsnittet below!
Kvällens sändare: Martina Larsson, Ainaz Forozin och Marcus Michaylov

Kommentera