NYTT ÅR – NY REDAKTION

Det är redan februari och mycket har hänt sedan musikredaktionen la ut sina topplistor från 2014.
Posten som musikansvarig i Radio Shores styrelse har fallit på mig och många medlemmar från musikredaktionen håller på att avsluta sina utbildningar och lämnar därför redaktionen.

Men misströsta icke!
Jag och Eric är kvar och håller ställningarna och vi har även fått några nya medlemmar (Simon, Emelie och Vidar) som introducerades i kvällens avsnitt av ”Musikrådet”. De kommer dyka upp på hemsidan framöver och som alltid hör ni oss i olika konstellationer på måndagar klockan 18.00 i Radio Shore.

Vår förhoppning inför det nya året är att vi ska få upp alla sändningar av Musikrådet som pod här på sidan – så håll ögonen och öronen öppna! Vi vill även lägga ut våra intervjuer med artister här på webben så ni kan lyssna på någon intressant artist igen!
Vi hoppas också att fler lokala artister och intressanta musikaliska gäster ska besöka oss i studion.

Har ni något tips på en låt som ni vill ska spelas i Radio Shore, någon artist ni vill höra från, kanske du själv vill komma och spela hos oss? Eller vill just DU joina musikredaktionen och dela med dig av dina musikaliska åsikter? – Hör av dig till oss!


2014 var ett år som levererade i musikvärld så jag tror jag talar för hela musikredaktionen när jag säger att vi ser fram emot ännu ett spännande musikår. Vi hoppas att du vill hänga med oss genom musikvärlden 2015!

 

Kommentera